02 февруари 2010

Списък

(rofl) (rofl) (rofl) and again...ROLF… Просто няма как да не се засмея с глас при споменаването на тази дума - списък. Още от времето на лагерите и зелените училища винаги съм се изумявала, когато другарчето по стая извади прилежно сгънатите дрешки и подредени вещи от сака си (куфар) и след края на престоя се изваждаше списък, по който по-ранно е бил събран багажа и сега по него трябва внимателно да се чекне всичко, та да няма нещо забравено :D:D:D

Списъци, планове, графици... все непознати способи за организиране на времето. Но... Тече, всичко тече - времето няма бряг и ни влече - няма как... И тъй всяко нещо с времето си. Край на безгрижието! Вече не е очарователно да си небрежен, леко непохватен, малко разсеян, усмивката вече не струва нищо. На почит са леденото изражение, празния поглед, скръстените пръсти по време на разговор. - Нима е вярно всичко това?!

Това ли е шаблонът, по който трябва да се прекроя, за да съм "успешна"?


Ще рискувам! Неизменно промяната е съпътстваща, и аз дори имам планове за август в началото на февруари, или по-точно идея, желание как да прекарам лятото. Имам план за излизане за следващата седмица с приятели. Имам и други нахвърлени неща из (виртуалния си) календар. Но няма, да стана роб на точно премислини действия и бездействия. Няма! Дори няма да използвам думата няма - просто ще кажа:

"в този миг ще се радвам, в този миг ще живея, в този миг ще обичам, ще искам, ще търся и ще намеря" :))

но никога за сметка на друг :))

Ами това беше, аз си изпуснах моята пара :DDD

А, да мисля това да ми е последния пост :))
Благодаря! Беше ми забавно :))