04 септември 2013

НА КОЛЕЛА

       Тази година нещо слабо подкарахме колелетата, въпреки че се снабдихме с каски за да може да караме по mountain bike pakr трасетата на Боровец http://bikepark.borovets-bg.com/bg/ и http://www.borovets-bg.com/bg/mountine_bike_park/mauntin_bajk_turove/ .... още са в чек листата, но сезона не е приключил, така че знае ли се :))
       Неделя направихме лека загрявка - Ромча - Бакьово. Маршрута беше комбиниран, 1/3 през пресечена местност и 2/3 по асфалт, като само за кратко се озовахме на дефилето през останалата част се движихме в участъко с много-слабо автомобилно движение.       
       Струва ми се че сега момента е изключително подходящ за колелета, вече слънцето не е толкова силно. А ако карате в близост до рекичка, тя ще ви охлади приятно, в момента реките са топли тъй като не са почнали още есените дъждове, нивото им е ниско, а водата бих казала топла (като за река).
       Снимчици ей тук
     И за да не разказвам само отминали събития, ще споделя, че смятаме да по наваксаме с карането и този уикенд и да видим какво байк трасе са ни подготвили от Въздухария 2013. Разгледайте страницата на фестивала, смятам че всеки ще намери най-добрия повод за да разнообрази почивните си дни. А ако може да се вредите за тандемен полет - не се колебайте, чувството е великолепно!!!!