01 април 2009

Равно(сметка)

Така, така (тагадък, тагадък) :D /поздрав за всички на които това им напомня за някой или за нещо/

На лалето вече сняг - няма!
Няма и сняг вече в мен, което значи, че ..... зимата свърши. / тук се въздържам от физиономики, щото за кой кеф, за кой ужас .../

От анкетата, установих, че всички сме обединени от един общ зимен спорт - каминката и ромчето :)
Жалко, че на никой не му се правеше снежен човек, но пък аз си направих няколко малки снежни топки, така че ...., таз година топки, догодина ... :D

Проблема (винаги има и проблем, или ако не проблем то поне едно "НО", което обикновено, отново сигнализира за наличието на някакъв проблем), ТА проблема е, че в края на зимата, снега се топи! А когато у нас снега изчезне..... какво сатав? Изплуват боклуцитеееее! Вече не е толкова бяло, така чисто и съвсем не е лицеприятно!

Приятели, познати, непознати, роднини и хора!
Нека изчистим освен собствените си домове и местата на който обичаме да ходим. Там където искаме отивайки да релаксираме, да седнем на тревичка, да слушаме птички, да си натопим уморените крачета, да блеем спокойно в една, две, три точки, да си изпием биричката, да потанцуваме боси, да поиграем фризби и т.н и т.н.

И понеже: "Сговорна дружина, планина повдига", нека заедно се изправим пред боклука и го поставим на мястото му!

Предлагам да изберем място, което да преобразим, и да се погрижим за него през цялата година.

5 коментара:

  1. с огромно удоволствие бих участвала :) Браво за желанието и дано намериш повече съмишленици, Сис! Аз лично събирам боклуците из парка на Русе - като ми "хване" нещо "окото" и хоп! вдигам го и го мятам или в кошче за боклук, ако има такова наблизо, или си го нося в торбичка, докато не срещна кошче. Така трябва - като искаме да ни е чисто и хубаво, да се грижим за тези неща! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да събираме бригадата и към Батулия :D

    ОтговорИзтриване
  3. Eхехехе, за сега Батулия идва като предложение от хора, от който най-малко съм очаквала. Много се радвам да ви видя :)
    Или по-скоро, много ще се радвам да ви видя (отново в моя живот :D)

    Sis

    ОтговорИзтриване
  4. даа, на Батулия е добре да има бригада! ;-Д

    ОтговорИзтриване
  5. Батулия-Част от боклуците са наши :)/мими/

    ОтговорИзтриване