05 януари 2009

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

ЧЕСТИТО ново начало на всички бивши пушачи, бивши пиячи, бивши дебелани и дебеланковци и т.н, с други думи честита непорочна 2009 г. Искрено се учудвам, че все още има много, ама наистина много хора, които вярват, че с настъпването на 24.00 часа на 365 ден от годината ще бъдат поръсени с вълшебен прашец, които ще ги превърне в съвършено нови хора. Следствие на което събуждайки се на първия ден от поредната нова година, много хора претърпяват разочарование когато се хванат, че са пълно олицетворение на вица:
Аз ни пия, не пуша, не псувам и по жени не ходя,
ех, деба как си изпуснах фаса в уискито, докато зяпам тази мадама.

Мили хора, чудесата не се случват просто така! Разбира се за да се случи нещо трябва първо да го пожелаем, но трябва също така и да положим усилие и воля. Ако наистина искате да промените нещо, направете го в този момент! Не чакайте определен ден, час, слънцестоене и пр. Другия вариант е да се харесате такива каквито сте - закъсняващи, пухкави, пиещи, влюбчиви, намусени, с пиперлив език, но не се оправдавайте за тези си черти на характера и хората ще ви харесат и такива, или имено такива!

Нека ние е честита новата година! Желая здраве на всички и смелост да направляваме живота си.

2 коментара:

  1. Много добре го каза, бруте. Аз от утре продължавам да си пия, да пуша и да си падам по жени :) поне вече не употребявам наркотици, но това си дойде от самосебе си. Предполагам и цигарате от самосебеси ще изчезнат.

    ОтговорИзтриване
  2. хаха :)
    страхотен пост! и аз за малко се подлъгах с тая НГ (за пореден път), ама после реших, че нема нужда да изпълнявам разни закани, щото е НГ. и продължих да си правя /да не правя/ нещата, които си правя, респ. не правя. бъкси е много прав също. сичко с времето си.
    честита нова година :)

    ОтговорИзтриване